Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Σκέφτομαι μήπως την υιοθετήσω» λέει η Αθηνά στην...

Η γη της ελιάς: «Σκέφτομαι μήπως την υιοθετήσω» λέει η Αθηνά στην Μαργαρίτα και συγκινεί

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι. Στο παρακάτω άρθρο του nto-re-mi.gr θα δείτε όλες τις εξελίξεις:

Επεισόδιο 222 – Πέμπτη 23/6/22. Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας. Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του. Η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει. Έκπληκτος μένει ο Ισίδωρος τη στιγμή που ο Ιάκωβος του ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία. Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς