Αρχική Τηλεόραση Άγριες Μέλισσες: «Για μένα δεν είσαι τίποτα»

Άγριες Μέλισσες: «Για μένα δεν είσαι τίποτα» [τρέιλερ]

0

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της στο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε την Πέμπτη. Δείτε στο nto-re-mi.gr όλες τις εξελίξεις και το τρέιλερ.

Άγριες Μέλισσες Πέμπτη 23 Ιουνίου. Επεισόδιο 136. Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν; Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει… Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για το θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς