Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Δε θέλω να είμαι πια μπάτσος» – Ραγδαίες οι εξελίξεις στο...

Σασμός: «Δε θέλω να είμαι πια μπάτσος» – Ραγδαίες οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

0

Ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επόμενα επεισόδια.

Πέμπτη 23 Ιουνίου – Επεισόδιο 165. Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Θα καταφέρει να τον πείσει; Ο Γεράσιμος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την απώλεια του πατέρα του, την ώρα που ο Μαθιός ανησυχεί όλο και περισσότερο για τον Μανόλη και τα όσα γνωρίζει για τον φόνο του Στεφανή. Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους ένας μυστηριώδης όμως φάκελος, που θα βρεθεί στα χέρια του, θα ανατρέψει όλες τις βεβαιότητές του μέχρι τώρα. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Η κατάσταση του Καραπάνου επιδεινώνεται και ο Γεράσιμος δε φεύγει απ’ το πλευρό του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς