Αρχική Τηλεόραση Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Η Νάζλι και ο Αλί πρέπει τώρα να πάρουν την...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Η Νάζλι και ο Αλί πρέπει τώρα να πάρουν την πιο σημαντική απόφαση της ζωής τους

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Ο Γιατρός θα δούμε πως η Μπελίζ και η Βουσλάτ κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να ξαναφέρουν τον Φέρμαν πίσω στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μετά την αποχώρηση του Φέρμαν, ο Αλί νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία του από το Νοσοκομείο. Έτσι αποφασίζει να παραιτηθεί κι αυτός και να πάει να τον βρει για να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως η Νάζλι του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. 

Στο Επεισόδιο 54 βλέπουμε πως η Νάζλι και ο Αλί πρέπει τώρα να πάρουν την πιο σημαντική απόφαση της ζωής τους. Και οι δύο έχουν να αντιμετωπίσουν ο καθένας τους δικούς του φόβους, ωστόσο με τη στήριξη των αγαπημένων τους φίλων, και προπαντός με πίστη στην αγάπη τους, οι αμφιβολίες αρχίζουν σιγά σιγά να διαλύονται. Εν τω μεταξύ, η Μπελίζ και η Βουσλάτ κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να ξαναφέρουν τον Φέρμαν πίσω στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς