Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη...

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη Μυρτάλη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της…  Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πότης συνειδητοποιεί πως η Ευτυχία βλέπει τον Αποστόλη ερωτικά κι απογοητεύεται. Ο Κωνσταντίνος ανοίγει την επιστολή που άφησε ο Ιπποκράτης για τη Μυρτάλη και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ.

Στο Επεισόδιο 18 θα δούμε πως ο Στέφανος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη βεντέτα και αφήνει τη Χάιδω να φύγει. Η Αθηνά κλείνει συμφωνία για να αγοράσει τις 200 ρίζες που ήθελε, αγνοώντας πλήρως τις ενστάσεις του Δημήτρη. Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη Μυρτάλη κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η συγκατοίκηση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι για πολύ ακόμα. Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Ιουλία με την Αθηνά έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που αφορά στην Άννα. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς