Αρχική Τηλεόραση Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Ο Γιατρός θα δούμε πως έχοντας πετύχει σχεδόν όλα όσα ονειρευόταν από τότε που ξεκίνησε, απομένει τώρα να δούμε αν ο Αλί θα τα καταφέρει με μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: την πατρότητα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Αλί ανακοινώνει στη Βουσλάτ ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει τον Φέρμαν σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κι εκείνη γίνεται έξαλλη στην ιδέα να τον χάσει. Προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, θα δοκιμάσει τα πάντα: από ανοιχτή επίθεση στον Φέρμαν, μέχρι και επίκληση στα συναισθήματα της Νάζλι. 

Στο Επεισόδιο 53 βλέπουμε πως μετά την αποχώρηση του Φέρμαν, ο Αλί νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία του από το Νοσοκομείο. Έτσι αποφασίζει να παραιτηθεί κι αυτός και να πάει να τον βρει για να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως η Νάζλι του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.  Έχοντας πετύχει σχεδόν όλα όσα ονειρευόταν από τότε που ξεκίνησε, απομένει τώρα να δούμε αν ο Αλί θα τα καταφέρει με μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: την πατρότητα. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς