Αρχική Τηλεόραση Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός και όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr θα δούμε πως οι εξελίξεις τρέχουν. Αναλυτκά βλέπουμε πως ο Αλί αποφασίζει να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους του για χάρη της Νάζλι.

Η αγάπη του για αυτή είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα: ο Φέρμαν ανακοινώνει στον Αλί ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, και μάλιστα τον προσκαλεί να πάει κι αυτός μαζί του! Η χαρά της Νάζλι για τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει στη σχέση της με τον Αλί μετριάζεται, καθώς εκείνος αρχίζει για πρώτη φορά να σκέφτεται ένα μέλλον διαφορετικό απ’ ό,τι είχαν σχεδιάσει.

Ο Αλί ανακοινώνει στη Βουσλάτ ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει τον Φέρμαν σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κι εκείνη γίνεται έξαλλη στην ιδέα να τον χάσει. Προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, θα δοκιμάσει τα πάντα: από ανοιχτή επίθεση στον Φέρμαν, μέχρι και επίκληση στα συναισθήματα της Νάζλι. Εκείνη όμως έχει αποδείξει ότι στη σχέση της με τον Αλί δεν φέρεται ποτέ εγωιστικά. Όσο κι αν φοβάται το πώς θα τα βγάλει πέρα ο αγαπημένος της σε ένα νέο περιβάλλον, δεν θα τολμούσε ποτέ να μπει εμπόδιο στην καριέρα του. Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση του Φέρμαν γίνεται αφορμή για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η σχέση του με τη Μπελίζ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς