Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Ο Άρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν

ΗΛΙΟΣ: Ο Άρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως ο Στέφανος οργανώνει την διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη αλλά και του Ιάσωνα.

Πέμπτη 9/12/2021, Επεισόδιο 64. Η Αλίκη, η Εύα και η Αλεξάνδρα περνάνε ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Άρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Η Αθηνά είναι ευτυχισμένη κοντά στο Στέφανο, αγνοώντας την αλήθεια και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του σχέδια, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει και  ο κίνδυνος είναι διάχυτος για όλους. Μια επίσκεψη της Σοφίας στο αστυνομικό τμήμα καταλήγει σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ η Δάφνη δέχεται έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που βάζει εκείνη και το Χρήστο σε μεγάλο δίλημμα. Κι ενώ ο χρόνος πιέζει για το Χάρη, η γιαγιά του συγκρούεται με τη Λήδα και το Νικήτα για την αντιμετώπιση της αρρώστιας του. Ο Στέφανος οργανώνει την διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς