Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο και ότι είναι έγκυος

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Στάθης δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, με τον Στάθη να της συμπαραστέκεται συνεχώς.

Στο Επεισόδιο 94 θα δούμε πως ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη της υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο. Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

Στο Επεισόδιο 95 βλέπουμε πως η Μάρθα καταφθάνει στην Μάνη, φιλοξενούμενη του Αλέξη. Η Αθηνά τούς καλεί σε γεύμα προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να βρει δουλειά στον τόπο τους. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ισίδωρο πως το αποτέλεσμα του τεστ DNA βγήκε κι επιβεβαιώνει πως είναι κόρη του. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με την οικογένειά του, αλλά συνειδητοποιεί πως μετά τη Μυρτάλη, κι η Ιουλία απομακρύνεται από αυτόν. Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Δημήτρης, για μια ακόμη φορά, επιστρέφει τα χρήματα στην Άννα, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να της χαριστεί ξανά. Η Χάιδω ενημερώνει τον Κουράκο για τις ύποπτες καλλιέργειες στο χωράφι τους και την καταπάτηση που έχει γίνει. Ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη. Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς