Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή...

ΗΛΙΟΣ: Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη αλλά και του Ιάσωνα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλίκη ανησυχεί πως η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλιππου, ενώ ο Πέρης στήνει παγίδα θανάτου στον Στέφανο.

Τετάρτη 8/12/2021, Επεισόδιο 63. Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του. Η Αθηνά, απ’ την άλλη, δεν υποψιάζεται τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ απ’ την απόπειρα εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της. Η ξαφνική εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια. Φοβούνται πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Η Λήδα αποχαιρετά με πόνο τον Χάρη, αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να δεχτεί να κάνει την θεραπεία. Η τύχη, όμως, θα παίξει κι εδώ το δικό της παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη αλλά και του Ιάσωνα. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς