Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει

ΣΑΣΜΟΣ: Η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 128 που θα προβληθεί την Παρασκευή 5/5/23 θα δούμε πως όσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για τον Αντώνη, ο Βαγγέλης παλεύει να τονώσει το ηθικό του αφεντικού του.

Ο Μαθιός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Νικηφόρου για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του Αστέρη και η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει. Και ενώ όλα πάνε καλά με τον Λευτέρη και τη Θοδώρα, συμβαίνει κάτι που τη γεμίζει πάλι αμφιβολίες. Τη στιγμή που ο Αστέρης περνάει όμορφες στιγμές με τον Πετράκη, η εμφάνιση ενός προσώπου θα κόψει απότομα τη χαρά του. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και την Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς