Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Που θα με πας να με κεράσεις για αυτήν τη μεγάλη...

Σασμός: «Που θα με πας να με κεράσεις για αυτήν τη μεγάλη σου επιτυχία;» (sneak preview)

0

«Συγχαρητήρια Αιμιλία μου. Συγχαρητήρια, λοιπόν σε ακούω που θα με πας να με κεράσεις για αυτήν τη μεγάλη σου επιτυχία;» λέει ο Δημήτρης στην Αιμιλία στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Δείτε στο happytv.gr πρώτοι απόσπασμα από το επεισόδιο πριν την προβολή του στην τηλεόραση.

Αιμιλία: (διαβάζει εφημερίδα) Η μεγάλη σύλληψη της χθεσινής νύχτας. Εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα της εισαγγελίας και της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου εγκληματική ομάδα η οποία δραστηριοποιείτο συστηματικά στην παράνομη διακίνηση και εμπορία όπλων στην Ελληνική επικράτεια με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Αιμιλία: Τα καταφέραμε.

Δημήτρης: Συγχαρητήρια Αιμιλία μου. Συγχαρητήρια, λοιπόν σε ακούω που θα με πας να με κεράσεις για αυτήν τη μεγάλη σου επιτυχία.

Αιμιλία: Κοίταξε δεν είναι προσωπική επιτυχία, ήταν μία συλλογική δουλειά. Λυπάμαι μόνο που ο Αντώνης δεν ήταν εδώ χθες να κάνει αυτός αυτή τη σύλληψη.

Δημήτρης: Δεν πειράζει την έκανε η Ντίνα, τόπο στα νιάτα δεν λένε; Αν και είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης θα το χαιρόταν πιο πολύ και από το να το έκανε ο ίδιος.

Αιμιλία: Δεν έχεις και άδικο. Σκέφτομαι πως ίσως θα ήταν καλύτερα να συνταξιοδοτηθεί και να αφοσιωθεί στη Μαρίνα του.

Δημήτρης: Ο Αντώνης; Ο Αντώνης θα μαραζώσει μακριά από το τμήμα. Αιμιλία δεν είμαστε όλοι οι άντρες το ίδιο.

Αιμιλία: Δηλαδή;

Δημήτρης: Εγώ ας πούμε, είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ στη γυναίκα μου άσχετα αν η γυναίκα μου δεν έχει αποφασίσει ακόμα ότι θέλει να παραμείνει γυναίκα μου.

Αιμιλία: Δημήτρη μου θέλω να σου πω κάτι. Μ’ αρέσει πάρα πολύ που είσαι άνετος με αυτό το θέμα γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα και δεν μπορώ να αποφασίσω για κάτι.

Δημήτρης: Αιμιλία μου φτάνει που σε έχω δίπλα μου. Και θέλεις να σου πω κάτι; Είμαι πολύ περήφανος για αυτήν σου την επιτυχία.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς