Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 100 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 1/5/23 θα δούμε πως ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ.

Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον  εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Βετάρα εμφανίζεται, από το πουθενά, στην είσοδο. Ένα πτώμα θα καταλήξει στα παγωμένα νερά του λιμανιού αργότερα μέσα στη νύχτα. Ο Σταυρίνος κάνει μία πρόταση στην Όλγα και ο Σαράντος στη Γιάννα. Κάτω από την πόρτα του κελιού της, η Ελισάβετ βρίσκει έναν φάκελο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς