Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Ορέστης και η Σοφία θέλουν να πάνε...

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Ορέστης και η Σοφία θέλουν να πάνε την σχέση τους παρακάτω

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως ο Νικηφόρος θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο και με την βοήθεια της Τατιάνας θα πρέπει να αποδείξει ότι έπεσε θέμα σκευωρίας. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Νικηφόρος θα βρεθεί μπλεγμένος άθελά του και η Αλεξάνδρα βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού που είχε γεννήσει η Έλλη. 

Στο Επεισόδιο 16 θα δούμε πως η Έλλη έρχεται σε δύσκολη θέση και απολογείται στη Σοφία για την στάση που κράτησε σε σχέση με τον Λεωνίδα. Η Σοφία δείχνει κατανόηση και την στηρίζει στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια για το παιδί που γέννησε. Ο Ορέστης και η Σοφία θέλουν να πάνε την σχέση τους παρακάτω και ενώ η έρευνα για τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας συνεχίζεται, ο Κωστής κάνει το μεγάλο βήμα και αποκαλύπτει στον Πασχάλη τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο και με την βοήθεια της Τατιάνας θα πρέπει να αποδείξει ότι έπεσε θέμα σκευωρίας. Τι στάση θα κρατήσει ο Λευτέρης αυτή τη φορά απέναντι στον παλιό του φίλο και συνάδελφο; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς