Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Αλεξάνδρα βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού...

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Αλεξάνδρα βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού που είχε γεννήσει η Έλλη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως ο Νικηφόρος θα βρεθεί μπλεγμένος άθελά του και η Αλεξάνδρα βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού που είχε γεννήσει η Έλλη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας Κωστή αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια, που θα συγκλονίσει τους πάντες. Η Έλλη θέλει να ζητήσει εξέταση DNA, αφού έχει πειστεί ότι ο Λεωνίδας είναι δικό της παιδί. Οι υποψίες του Ορέστη βγαίνουν αληθινές και η Έλλη θα βρεθεί στο στόχαστρο του ανθρώπου που θέλει να την βγάλει απ’ τη μέση. 

Στο Επεισόδιο 15 θα δούμε πως οι έρευνες της αστυνομίας ολοκληρώνονται και ο Λευτέρης με την Στέλλα οδηγούνται στη σύλληψη του βασικού υπόπτου για τον βιασμό της Βένιας. Στην κατάθεσή του όμως, ο ύποπτος κατονομάζει κάποιον άλλο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί μπλεγμένος άθελά του και η Αλεξάνδρα βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού που είχε γεννήσει η Έλλη. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς