Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για αποφύγει την...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για αποφύγει την ανάκριση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 91 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 6/3/23 θα δούμε πως ένα καινούριο εύρημα φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για αποφύγει την ανάκριση, όμως στο Βρεφοκομείο την περιμένει κάτι χειρότερο. Ο Χριστόφορος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στην τράπεζα, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Πάρης προσπαθεί να συνηθίσει την καινούρια κατάσταση, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, όμως η συνεργασία τους στον Παράδεισο, δεν τον βοηθά να προχωρήσει. Πρέπει να πάρει μία απόφαση, για το αν θα φύγει αυτός, ή Αμαλία από το μαγαζί… Ο Αναγνώστου απελπισμένος ζητάει για ακόμη μία φορά απ’ τον Ζήση, να τον βοηθήσει να εντοπίσουν τον Χρηστίδη. Ο Άγης συνεχίζει τη σχέση του με την Ντέπυ ώστε να τιμωρήσει τον πατέρα του, όμως η Ντέπυ αρχίζει να του ζητάει περισσότερα, κάνοντάς τον να έχει δεύτερες σκέψεις…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Πάρης ανακοινώνει κάτι στον Μάρκο που τον οδηγεί στο να απολογηθεί και η Τζένη δέχεται πιέσεις για να συγχωρέσει τον Πασχάλη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς