Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 70 που θα προβληθεί την Καθαρά Δευτέρα 27/2/23 θα δούμε πως ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά.

Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής. Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ηγουμένη δέχεται πίεση από τον Μητροπολίτη να υποστηρίξει την Κασσιανή και τον Μπόγρη. Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη στην αντίδραση της Όλγας μόλις μάθει τα αποτελέσματα του DNA;

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς