Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Μάνος ζητά απ’ την Εύα να μην ελπίζει πως...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Μάνος ζητά απ’ την Εύα να μην ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 99 που θα προβληθεί την Τετάρτη 8/2 θα δούμε πως η Όλγα στήνει ένα μικρό σχέδιο στον Ορέστη για να τον εκθέσει για τη σχέση τους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 99 – Τετάρτη 8/2/23

Ο Αντώνης προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση της Ρένας να φύγει από κοντά του, ενώ ο Στέφανος υποπτεύεται την αδυναμία της Μυρτώς προς τον Άρη και της το λέει. Ο Μάνος ζητά απ’ την Εύα να μην ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν, παρότι εκείνη επιμένει δήθεν πως δεν τον έχει ξεπεράσει. Η Νάντια γίνεται έξαλλη με την παρουσία της και απαιτεί απ’ τον Μάνο να την διώξει. Παράλληλα, η Ελπίδα με τον Άρη δένονται όλο και πιο πολύ, αν κι ο Άρης έχει ενοχές που της κρύβει την αλήθεια. Η Χριστίνα δέχεται να αναλάβει την αξιολόγηση της Μυρτώς για να την βοηθήσει, ενώ η Μυρτώ υποψιάζεται την Ζωή και λέει στον Στέφανο τις ανησυχίες της. Η Όλγα στήνει ένα μικρό σχέδιο στον Ορέστη για να τον εκθέσει για τη σχέση τους, ώστε να βγει απ’ την υπόθεση του Χρήστου και να δράσει η ίδια.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς