Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα για να παγιδέψουν...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα για να παγιδέψουν την Όλγα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 98 που θα προβληθεί την Τρίτη 7/2 θα δούμε πως η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 98 – Τρίτη 7/2/23

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη μπροστά στον Στέφανο. Ταυτόχρονα, η Ζωή συμμαχεί με την Όλγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της. Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα. Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως Γιώργος και Αντώνης εντοπίζουν τη Ρένα που έχει μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Μιχάλης ξαναγυρίζει στο Σώμα. Στο μεταξύ, ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Μάνου εμφανίζεται πάλι να αναστατώσει τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς