Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Ο Χρήστος κι η Σοφία βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη

ΗΛΙΟΣ: Ο Χρήστος κι η Σοφία βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως η Ελένη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της, ο οποίος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδί… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, που διστάζουν να μιλήσουν.

Επεισόδιο 79. Η Αθηνά είναι απελπισμένη μπροστά στις εξωφρενικές απαιτήσεις του Στέφανου… Η Ελένη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της, ο οποίος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδί… Ο Χρήστος κι η Σοφία βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Διονύσης δεν είναι αυτός που δείχνει… Παράλληλα, τα καλά νέα για την πορεία της υγείας του Χάρη σκορπίζουν μεγάλη χαρά στην Λήδα και στον Νικήτα. Αλλά ο κίνδυνος για την Αλίκη δεν δείχνει να έχει εκλείψει… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς