Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: (9 + 2 φωτογραφίες) – Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί...

ΕΛΙΦ: (9 + 2 φωτογραφίες) – Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ένα σχετικό σχόλιο της Μελέκ προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Πέμπτη 6/1/22 – Επεισόδιο 1005

Η Μπιρτσέ συμπεριφέρεται άσχημα στον Ακίν και εκείνος δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο.  Η Μπιρτσέ όμως νιώθει μεγάλη έλξη για εκείνον και ζηλεύει επειδή κάνει παρέα με τις υπόλοιπες κοπέλες από την εταιρία.  Ο Λεβέντ κάνει μια μεγάλη έκπληξη στη Χουμεϊρά και την κάνει πολύ ευτυχισμένη.  Μια μεγάλη αγάπη ανθίζει. Η Κιγιμέτ συνεχίζει να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο.  Το νέο της θύμα είναι η Γκιουλσούμ.  Η Ματσιντέ δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει ενώ η υγεία της επιδεινώνεται.  Η Παρλά τρελαίνεται από τη ζήλια της όταν μαθαίνει ότι ο Κερέμ και η Ασλί έχουν πάει να φάνε μαζί.  Όμως αυτή τη φορά καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καταστρώσει τα νέα σχέδια της… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-19
ELIF-20
ELIF-21
ELIF-22
ELIF-23
ELIF-24
ELIF-25
ELIF-26
ELIF-27
ELIF-28
ELIF-29Παρασκευή 7/1/22 – Επεισόδιο 1006

Η Παρλά υπενθυμίζει στον Κερέμ την υπόσχεση του να την παντρευτεί και εκείνος με μεγάλη του λύπη ξέρει πως πρέπει να το κάνει, να κρατήσει τον λόγο του.  Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη με δείγματα για προσκλητήρια και όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως ο Κερέμ και η Παρλά όρισαν ημερομηνία γάμου.  Η Χουμεϊρά έρχεται σε σύγκρουση με την Παρλά.  Η Ασλί ετοιμάζει πρωινό και μιλάει με ενθουσιασμό για τον Κερέμ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Μελέκ.  Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ένα σχετικό σχόλιο της Μελέκ προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι. Αργότερα ο Κερέμ βλέπει το χέρι της και λυπάται για το ατύχημά της. Ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλο.  Η Κιγιμέτ λέει σε έναν δημοσιογράφο πως το  ίδρυμα Χακτανίρ δεν πλήρωσε τις υποτροφίες, που έχει αναλάβει. Η Μελέκ αποφασίζει να επισκέπτεται κάθε μέρα τη Ματσιντέ.  Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν. Η Μπιρτσέ αρνείται επίμονα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση αυτή κάνει την Ασλί να σκεφθεί τα δικά της πραγματικά αισθήματα για τον Κερέμ… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς