Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Φωτεινή ρωτάει τον Μιχάλη αν έχει μπλέξει πάλι με...

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Φωτεινή ρωτάει τον Μιχάλη αν έχει μπλέξει πάλι με τον τζόγο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 121 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 5/12/22 θα δούμε πως η Μάνια ακούει τη Φωτεινή και τον Στέφανο να κατηγορούν τον Μιχάλη για την κλοπή των χρημάτων και θυμώνει. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Ο Ευθύμης και ο Τίμος περιμένουν την αντίδραση του πλαστογράφου, στο δόλωμα που του έριξαν. Ο Χάρης ακούει την Ελένη να λέει στη Λίζα κάτι, που δεν του αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να τσακωθούν οι δυο τους. Ο Ιωάννης πηγαίνει στο μαγαζί της Βασιλικής, αλλά εκείνη τον διώχνει. Η Φωτεινή ρωτάει τον Μιχάλη αν έχει μπλέξει πάλι με τον τζόγο και εκείνος, φυσικά, το αρνείται. Τότε, η Φωτεινή εξομολογείται τους φόβους της στον Γεράσιμο και ζητάει τη βοήθειά του. Η Λίζα λέει στη Μάνια ότι δεν είναι σίγουρη αν έκανε καλά που δε διεκδίκησε το πρόσωπο που την ενδιαφέρει. Ο Τίμος κάνει μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να τα βρουν με τη Δέσποινα. Ο Γεράσιμος, ο Στέφανος και η Φωτεινή λένε στον Μιχάλη πως γνωρίζουν ότι ξανάρχισε τον τζόγο και εκείνος γίνεται έξαλλος, μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η πρώτη μέρα του Νικόλα στο οινοποιείο δεν πηγαίνει και πολύ καλά, όπως ήλπιζε. Η συμπεριφορά του Ιωάννη απέναντι στον Χρόνη κάνει τη Βασιλική, έξαλλη! Η Φωτεινή κάνει μια ανακάλυψη που στρέφει τις υποψίες της προς στον Μιχάλη…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς