Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο εικοστό τέταρτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 27/11/22 θα δούμε πως ο Καρίμ θα συναντήσει τον Στρατή και θα τον απειλήσει να μείνει μακριά από τη Ραζάν, ενώ ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, έξω από το κατάλυμα των προσφύγων, δύο άντρες επιτίθενται στον Νεφζάτ και τον προειδοποιούν να «κλείσει» το στόμα του, ενώ στο αρχοντικό Δεμίρη ο Στρατής, έξαλλος, τσακώνεται με την Ελεάνα για το φέρσιμό της στην ταβέρνα της Ραζάν. Στο σπίτι του Νικήτα όμως, η Σταθούλα και η Ανθή μαθαίνουν τι έγινε με τον Νικήτα και φεύγουν έντρομες για το νοσοκομείο. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ βρίσκει τον Θανάση και τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφτεί τον Περικλή. Στο νοσοκομείο, οι τελευταίες εξετάσεις του Νικήτα δείχνουν ότι η μνήμη του δεν θα επανέλθει άμεσα ενώ στο αστυνομικό τμήμα οι υποψίες του Θανάση ότι ο Ευστρατίου έχει κάποια σχέση, με την επίθεση κατά του Νεφζάτ, πληθαίνουν. Αποφασισμένος να λύσει το κουβάρι, ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου και ψάχνει για στοιχεία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως στην ταβέρνα της Ραζάν όμως, εμφανίζεται η Ελεάνα με σκοπό να ταράξει τα πάντα, ενώ παράλληλα έχουν χαθεί τα ίχνη του Νικήτα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς