Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα προσπαθεί απελπισμένα να ξανακερδίσει το Μιχάλη

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα προσπαθεί απελπισμένα να ξανακερδίσει το Μιχάλη

0

Στο επόμενΟ επεισόδιΟ της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, υπό τον όρο όμως να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο.

Επεισόδιο 83. Η Έλενα, αφού πιάνει τον Μιχάλη και τη Λουίζα να φιλιούνται αμέσως μετά τον χωρισμό τους, προσπαθεί απελπισμένα να τον ξανακερδίσει. Η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να μιλήσουν στην Κατερίνα, τους έχει προλάβει ήδη όμως ο Σπύρος που κάνει τα πάντα για να την επηρεάσει. Η Κέλλυ, μέσα στην απελπισία της, ψάχνει και βρίσκει τον φίλο του Διονύση, αλλά καταφέρνει να χειροτερεύσει τη θέση του Στάθη. Η Κορίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη Λήδα. Ο Αντώνης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Άννας. Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, υπό τον όρο όμως να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς