Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Μιχάλης διώχνει οριστικά από τη ζωή του την Έλενα

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Μιχάλης διώχνει οριστικά από τη ζωή του την Έλενα

0

Στο επόμενΟ επεισόδιΟ της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως τα εγκαίνια του οικολογικού resort είναι γεγονός, όμως τα πάθη της Έλενας είναι ικανά να καταστρέψουν τα πάντα.

Επεισόδιο 80. Ο Μιχάλης, αν και εκπλήσσεται ευχάριστα από την εξομολόγηση της Λουίζας, αποφασίζει να μείνει δίπλα στην Έλενα και να τη στηρίξει στην προσπάθειά της να απεξαρτηθεί. Η παραμονή του Αντώνη στο νοσοκομείο δίνει την ευκαιρία στη Μαρία να του εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ο Σπύρος όμως θα τον εκβιάσει για μία ακόμη φορά και θα τον φέρει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Λουίζα, έχοντας χάσει όλη της την εμπιστοσύνη απέναντι στον Σπύρο, ψάχνει το ποιόν του και έρχεται αντιμέτωπη με φοβερές ανακαλύψεις. Φτάνει στα όριά της με τα όσα μαθαίνει για την Έλενα και τρέχει να τα αποκαλύψει στον Μιχάλη.

Επεισόδιο 81. Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του. Το ίδιο κάνει και η Λουίζα με τον Σπύρο που καταλήγει να τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Αντώνης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και η Άννα αρχίζει να του παρέχει την «περίεργη» φροντίδα της. Ο Άλκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Λήδα. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητάει να μείνει μακριά από τη Μαρία, γεγονός που τη θυμώνει πολύ. Ο Σπύρος περιφέρεται οργισμένος και η Έλενα καταρρακωμένη ενώ ο Μιχάλης και η Λουίζα θα βρεθούν για πρώτη φορά, ελεύθεροι, μαζί.

Επεισόδιο 82. Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι από το σπίτι, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Απ’ την άλλη, ο Θάνος, ψάχνοντας το παρελθόν του Στέφανου, σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι έχει κάνει φυλακή και πάει να τον πιάσει και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαρία. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς