Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτηση τους, να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα που ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνεις μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί.

Επεισόδιο 74. Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιο της, να προσεγγίσει τον Μελέτη προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες. Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτοντας έναν βασικό όρο. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με τη πιο σκληρή δοκιμασία προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτηση τους, να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς