Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Ακύλα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Πηνελόπη και ο δικηγόρος Αλέξης Ρωστάνδης θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στον Δούκα που θ’ ανατρέψει τα πάντα…

Επεισόδιο 73. Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα που ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνεις μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί.  Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά του στον Λάκη με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα. Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα ενώ το χωριό αποδέχεται επιτέλους τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Ακύλα. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς