Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη

ΣΑΣΜΟΣ: Μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως η συμπλοκή στις φυλακές θα οδηγήσει σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα θα πέσει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

Στο εικοστό τρίτο επεισόδιο του β κύκλου θα δούμε πως η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος…  Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε… Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται… μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη. Διαβάστε τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς