Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Δημήτρης δεν αντέχει τη φιλική σχέση με...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Δημήτρης δεν αντέχει τη φιλική σχέση με την Ειρήνη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» θα δούμε πως η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Διονύση εντελώς αναπάντεχα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Νεφέλη τα βάζει με τον Ορέστη επειδή δεν ξέρει να φροντίσει το σκυλάκι της κι αυτός αποφασίζει να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Η Αγγελική αναγκάζεται να πάει στην κανονική της δουλειά στο site και εκεί θα βρεθεί μπροστά σε έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Στο δέκατο έβδομο επεισόδιο θα δούμε πως η Αγγελική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Διονύση εντελώς αναπάντεχα. Ο Σπύρος, ο εκδότης της, έχει κανονίσει να του πάρει συνέντευξη σχετικά με τον Δημήτρη Δαβρή χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Τον βλέπει μπροστά της ξαφνικά στα γραφεία του site και η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται. Ευτυχώς, ο Διονύσης δεν λέει κάτι μπροστά στον Σπύρο. Το θέμα τώρα είναι αν θα πει την αλήθεια στον Δημήτρη. Αν θα μάθει κι αυτός ότι η γυναίκα που έχει προσλάβει ως οικιακή βοηθό στο σπίτι, δε λέγεται Σταυρούλα αλλά Αγγελική και είναι δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης εντωμεταξύ έχει άλλα θέματα. Μετά την αλλαγή που έκανε η Ειρήνη στην εμφάνιση της, δε μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του απ’ το να υπερβεί τα όρια στη φιλική τους σχέση. Κι ενώ εκείνος δεν μπορεί εύκολα να συγκρατηθεί, η Αγγελική αναρωτιέται αν θα καταφέρει να συγκρατηθεί ο Διονύσης και δεν θα προδώσει το μυστικό της. Όταν της χτυπάει το κουδούνι το βράδυ, σκέφτεται ότι έχει έρθει το τέλος… Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς