Αρχική Τηλεόραση Νέα ώρα προβολής για τη σειρά «Άπιστος»

Νέα ώρα προβολής για τη σειρά «Άπιστος»

0

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άπιστος» θα δούμε πως μία ακόμα απρόσμενη πρόταση έρχεται να χαροποιήσει κάποιους και να προβληματίσει κάποιους άλλους. Δείτε nto-re-mi.gr τι θα δούμε απόψε.

Η σειρά από την Τρίτη θα προβάλλεται σε νέα ώρα και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα. Στο σημερινό επεισόδιο η Ντερίν έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ο Αλί έχει βάλει σκοπό της ζωής του να χωρίσει τη μητέρα του από τον νέο της σύντροφο και μεταχειρίζεται κάθε μέσο, φτάνοντας τις καταστάσεις στα άκρα.

Άπιστος: Ο Αράς είναι δέσμιος του παρελθόντος του

Είναι δύσκολο να λάμψει η αλήθεια μέσα σε ένα καλοστημένο ψέμα και η Ασιγιά βρίσκεται μέσα σε αυτή τη δίνη. Όμως, για καλή της τύχη, οι αποδείξεις θα ξεδιπλωθούν σαν ταινία μπροστά στα άναυδα μάτια του Βολκάν και του Αλί, φέρνοντας και τους δύο προ των ευθυνών τους.

Άπιστος: O Βολκάν στρέφεται εναντίον όλων

Ο Αράς περνάει χρόνο με τη μητέρα του και προσπαθεί να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του. Τελικά, τι του κρύβει η γυναίκα που τον έφερε στη ζωή;

Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μία ακόμα απρόσμενη πρόταση έρχεται να χαροποιήσει κάποιους και να προβληματίσει κάποιους άλλους.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς