Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία στέφεται...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία στέφεται με απόλυτη επιτυχία

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα δούμε πως η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως η Κατερίνα είναι σίγουρη πως ο Πετράν κάτι κρύβει, το ίδιο και η Σύλβια, που μαζεύει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο.

Το κοινόβιο μετατρέπεται σε… λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους.  Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο. Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει. Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς