Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Μπορεί η αγάπη του Πέτρου να αλλάξει τη γνώμη της...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Μπορεί η αγάπη του Πέτρου να αλλάξει τη γνώμη της Ελισάβετ; 

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 40 που θα προβληθεί την Κυριακή 18/12/22 θα δούμε πως ο Λευτέρης αδιαφορεί για την Πολυξένη και εκείνη φοβάται πως η κρίση αυτή είναι σοβαρή για το γάμο τους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι της την Ελισάβετ. Εκεί, είναι και ο Πέτρος και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του Παράσχου ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, τον ανησυχούν. Ο Λευτέρης αδιαφορεί για την Πολυξένη και εκείνη φοβάται πως η κρίση αυτή είναι σοβαρή για το γάμο τους. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Μπορεί η αγάπη του να της αλλάξει γνώμη;

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κασσιανή για ακόμα μια φορά υποσκάπτει την ηγουμενία της Φιλαρέτης. Πώς εμπλέκεται ο Σαράντος στο σχέδιό της; Πού οδηγείται η σχέση Λευτέρη – Πολυξένης μετά απ’ όσα είδε ο Λευτέρης; Ο Θέμης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από την Ελισάβετ και ο Πέτρος αντιδρά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς