Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 73 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19/12/22 θα δούμε πως ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθηνά προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της, μόνη της. Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του, δηλώνοντας έτσι τον οριστικό τους χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν, αλλά τον παρακαλεί να αποκρύψουν την αιτία του χωρισμού από τον Ισίδωρο. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την Αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου. Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα. Ο Θανάσης κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να τη συλλάβει. Ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθηνά προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς