Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 13 + 3 φωτογραφίες – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΕΛΙΦ: 13 + 3 φωτογραφίες – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελίφ λαμβάνει και την υποτροφία της από τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ με όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ να έρθει να τη δει στο νοσοκομείο. Άραγε θα πάει να τη δει;

Τετάρτη 3/11

Επεισόδιο 959

Ο Εμιρχάν συναντάει τη μητέρα του μετά από πολλές μέρες. Όσο διάστημα η Ζουλιντέ ήταν στο νοσοκομείο, η Λεμάν είχε αναλάβει τη φροντίδα του. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν να προσφέρει λουλούδια στη Ζουλιντέ και απογοητεύεται. Η Ελίφ, η Ασλί και η Μελέκ ετοιμάζονται χαρούμενες, η κάθε μία για τον δικό της προορισμό. Η Ασλί ξεχνάει στο σπίτι έναν φάκελο, που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.  Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συναντιούνται στην κουζίνα. Αν και ο ένας αρέσει στον άλλο, κρατάνε τις αποστάσεις τους. Η Κιγιμέτ τους παρακολουθεί. Ο Εμιρχάν και η Ζουλιντέ περιμένουν τον Σαφάκ να περάσει από το μαγαζί. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει μαζί με τον δάσκαλο του στο σχολείο. Ο Σαφάκ όμως περνάει έξω από το μαγαζί αδιάφορος, σαν να μην γνωρίζει τη Ζουλιντέ και τον γιο της. Η Ασλί συναντά τη Ράνα στην εταιρία. Η Ράνα της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.  Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια ώστε η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ να μην έρθουν ποτέ ξανά κοντά ο ένας στον άλλο… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-13
ELIF-14
ELIF-15
ELIF-16
ELIF-17
ELIF-18Πέμπτη 4/11

Επεισόδιο 960

Η Ασλί πανικοβάλλεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε έναν σημαντικό φάκελο για τη δουλειά στο σπίτι. Η Ασλί σκέφτεται να προειδοποιήσει τον Κερέμ σχετικά με τη Ράνα και τις κινήσεις της. Η Παρλά συναντάει την Ασλί στην εταιρία. Αργότερα ο Κερέμ επιστρέφει με την Παρλά στο σπίτι γιατί νιώθει άρρωστος. Η Παρλά του προτείνει να πάνε διακοπές. Η Αλέβ αποκαλύπτει στη Λεμάν τα σχέδια της σχετικά με τη Ζουλιντέ και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ φροντίζει τον Κερέμ και του δείχνει όλη την αγάπη της. Η Μελέκ αναζητά την εταιρία, που δουλεύει η Ασλί… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-21
ELIF-22
ELIF-23
ELIF-24Παρασκευή 5/11

Επεισόδιο 961

Ο Σαφάκ είναι δυστυχισμένος επειδή η σχέση του με τη Ζουλιντέ δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε. Όταν συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν  δεν τους κοιτάζει καν. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του Σαφάκ αλλά ούτε και να την εξηγήσει στον Εμιρχάν, που τη ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό.  Το σχέδιο της Αλέβ και της Λεμάν φαίνεται πως έχει λειτουργήσει σωστά και εκείνες δεν μπορούν παρά να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-25
ELIF-26
ELIF-27
ELIF-28
ELIF-29
ELIF-30Η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τον Κερέμ με τις γνώσεις της. Η Παρλά δεν ζηλεύει που ο Κερέμ μιλάει συνέχεια για την Ασλί γιατί πιστεύει πως είναι μια άλλη κοπέλα που συνάντησε στην εταιρία, η οποία δεν είναι όμορφη. Όταν όμως διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί, η αντίδρασή της θα είναι έντονη! Η Μπιρτσέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Παρλά της αναθέτει τα δικά της καθήκοντα στην εταιρία. Κάποιος όμως θα βρεθεί να τη βοηθήσει… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς