Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 10 + 2 φωτογραφίες – Ο θαυμασμός του Κερέμ για την...

ΕΛΙΦ: 10 + 2 φωτογραφίες – Ο θαυμασμός του Κερέμ για την Ασλί ενοχλεί εξαιρετικά την Παρλά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ελίφ λαμβάνει και την υποτροφία της από τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ με όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ να έρθει να τη δει στο νοσοκομείο. Άραγε θα πάει να τη δει; Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μια στενή σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την Κιγιμέτ. Η παρεξήγηση ανάμεσα στον Κερέμ και την Ασλί συνεχίζει και εκείνος την αδικεί. 

Δευτέρα 1/11 – Επεισόδιο 957

Η Ελίφ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Ασλί. Η Ράνα καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ.  Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζητούν συγνώμη στην Ασλί εκ μέρους του Κερέμ για ό,τι συνέβη στην εταιρία. Προσπαθούν να της εξηγήσουν την κατάσταση και θέλουν να επιστρέψει στην εταιρία. Η Ασλί δεν θέλει να επιστρέψει εξαιτίας όσων συνέβησαν με τον Κερέμ και δείχνει αποφασισμένη για αυτό. Όμως η Μπιρτσέ και ο Ακίν δεν καταθέτουν τα όπλα και προσπαθούν να την πείσουν για το αντίθετο.  Η Μελέκ σκέφτεται πως η Ασλί πρέπει να δεχθεί την προσφορά τους και να μην είναι προκατειλημμένη. Η Ασλί αισθάνεται μπερδεμένη.  Τελικά αποφασίζει να πάει στην εταιρία και να μιλήσει με τον Κερέμ λέγοντας του πως δέχεται την προσφορά του. Ο Κερέμ είναι πολύ ευχαριστημένος και της αναθέτει αμέσως τα καθήκοντά της καθώς έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση.  Η Ασλί κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ έχουν μια περιπέτεια στο δάσος… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-1
ELIF-2
ELIF-3
ELIF-4
ELIF-5
ELIF-6

Τρίτη 2/11 – Επεισόδιο 958

Η Χουμεϊρά σώζει τη ζωή του Λεβέντ. Ενημερώνουν σχετικά την οικογένεια αλλά δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες για να μην τους ανησυχήσουν. Ο Κερέμ είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη νέα του βοηθό, την Ασλί. Την πιο κρίσιμη στιγμή στη συνάντηση με τη Ράνα, η Ασλί βοηθάει τον Κερέμ. Ο Κερέμ μιλάει για εκείνη στο προσωπικό και την επαινεί. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-7
ELIF-8
ELIF-9
ELIF-10
ELIF-11
ELIF-12Ο θαυμασμός του Κερέμ για την Ασλί ενοχλεί εξαιρετικά την Παρλά. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή η Ασλί θα μείνει μαζί τους και μαζί με τη Μελέκ, της ετοιμάζουν ένα μικρό δώρο για να την καλωσορίσουν. Η Ελίφ λαμβάνει και την υποτροφία της από τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ με όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ να έρθει να τη δει στο νοσοκομείο. Άραγε θα πάει να τη δει; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς