Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 20 + 5 φωτογραφίες – Η Ασλί πηγαίνει στην εταιρία της...

ΕΛΙΦ: 20 + 5 φωτογραφίες – Η Ασλί πηγαίνει στην εταιρία της οικογένειας Χακτανίρ και γνωρίζει τον Κερέμ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ζουλιντέ είναι στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ με τη Λεμάν φροντίζουν τον γιο της, τον Εμιρχάν και όλοι γνωρίζονται καλύτερα. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Εμιρχάν ικετεύει τον Σαφάκ να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεββάτι της μητέρας του…

Πέμπτη 28/10 – Επεισόδιο 955

Ο Κερέμ οργανώνει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν είναι ενθουσιασμένοι, που θα λάβουν και εκείνοι μέρος. Η Ελίφ κάνει ετοιμασίες για να ξεκινήσει το σχολείο. Η Ασλί μετακομίζει στο σπίτι της Μελέκ. Ο Κερέμ αναζητά μια νέα βοηθό στην εταιρία. Η Ασλί πηγαίνει στην εταιρία της οικογένειας Χακτανίρ για να δώσει την αίτηση της Ελίφ για την υποτροφία. Η Μπιρτσέ πιστεύει πως έχει έρθει για τη θέση της βοηθού και τη φέρνει σε επαφή με τον Κερέμ. Ο Κερέμ μιλάει με την Ασλί και της λέει πως πήρε τη δουλειά. Η Ασλί πιστεύει πως η αίτηση για την υποτροφία της Ελίφ έγινε δεκτή. Και οι δύο έχουν παρεξηγήσει την κατάσταση. Η Ζουλιντέ παραμένει στο νοσοκομείο και ο Εμιρχάν μένει στο σπίτι της Λεμάν. Ο Εμιρχάν ανησυχεί πολύ για τη μητέρα του… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-37
ELIF-38
ELIF-39
ELIF-40
ELIF-41
ELIF-42
ELIF-43
ELIF-44
ELIF-45
ELIF-46
ELIF-47
ELIF-49
ELIF-50Παρασκευή 29/10 – Επεισόδιο 956

Η Ζουλιντέ είναι στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ με τη Λεμάν φροντίζουν τον γιο της, τον Εμιρχάν και όλοι γνωρίζονται καλύτερα. Ο Σαφάκ είναι συνεχώς μελαγχολικός και η σκέψη του είναι συνεχώς στη Ζουλιντέ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-51
ELIF-52
ELIF-53
ELIF-54
ELIF-55
ELIF-56
ELIF-57
ELIF-58
ELIF-59
ELIF-60
ELIF-61
ELIF-62

Μια στενή σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την Κιγιμέτ. Η παρεξήγηση ανάμεσα στον Κερέμ και την Ασλί συνεχίζει και εκείνος την αδικεί. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του αναζητά τρόπο να επανορθώσει για την ακατάλληλη  συμπεριφορά του.  Η Ασλί όμως είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει στην εταιρία Χακτανίρ… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς