Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Λουίζα μένει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ποιος ήταν ο δολοφόνος...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Λουίζα μένει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ποιος ήταν ο δολοφόνος των γονιών της

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Λουίζα και ο Μιχάλης έρχονται να ζητήσουν τον λόγο από τον Αντώνη που τους έκρυψε την αλήθεια. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα συναντιέται με τον Ιταλό ιατροδικαστή έχοντας στο νου της ένα σχέδιο εκδίκησης. Στο ίδρυμα, η Βέρα συζητάει για την πρόταση που είχε για φωτογράφηση και προσπαθεί να πείσει τον Φώτη να της δώσει άλλοθι στη Χριστίνα.

Επεισόδιο 99. Η Λουίζα μένει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πατέρα και της μητέρας της. Ο Ιάσονας βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει στη Δάφνη τα γεγονότα του παρελθόντος. Ο Σπύρος αντιμετωπίζει τον αστυνόμο που ήρθε να τον ρωτήσει τι ξέρει για την απαγωγή του Νικήτα. Ο Στάθης προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έκανε η μητέρα του και ο Χρήστος έφυγε ξαφνικά. Η Λουίζα και ο Μιχάλης έρχονται να ζητήσουν τον λόγο από τον Αντώνη που τους έκρυψε την αλήθεια. Η Βέρα, στη φωτογράφηση, αντιμετωπίζει καταστάσεις που την κάνουν να ντρέπεται. Μια φωτιά στο ξενοδοχείο του Στέφανου τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στη Μαρία. Ο Σπύρος συναντά τη Λουίζα με απρόσμενα αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς