Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: (40 + 5 φωτογραφίες) – Πώς θα αντιδράσει η Λεμάν στη...

ΕΛΙΦ: (40 + 5 φωτογραφίες) – Πώς θα αντιδράσει η Λεμάν στη νύφη που της φέρνει ο Σαφάκ;

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ. Ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα, που θα γίνουν οικογένεια. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Πέμπτη 3/3 – Επεισόδιο 1043

Η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ. Ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα, που θα γίνουν οικογένεια. Ο Ακίν, η Ασλί, η Φιλίζ και η Μπιρτσέ συναντιούνται σε μια καφετέρια με σκοπό να πείσουν τη Μπιρτσέ να μείνει μαζί με την Ασλί.  Η Μπιρτσέ δέχεται τελικά όταν ακούει την Ασλί να επιμένει πως θα την έκανε πολύ ευτυχισμένη η συγκατοίκησή τους. Ο Ακίν πηγαίνει να βοηθήσει την Μπιρτσέ να μαζέψει τα πράγματά της για να μετακομίσει. Όλοι τη βοηθούν και με την καλύτερή τους διάθεση.  Ο Κερέμ τους φέρνει το βράδυ φαγητό.  Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ το έκανε αν και η Ελίφ δεν της λέει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζονται για τον άγνωστο καλεσμένο, που θα φέρει ο Σαφάκ. Πιστεύουν πως ο Σαφάκ θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλέβ. Δεν φαντάζονται την αλήθεια. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζουν τα πιο ωραία φαγητά. Η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν για να έρθει να τους πάρει ο Σαφάκ και έχει μεγάλη αγωνία γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν αλλά ανησυχεί.  Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Πως θα αντιδράσει η Λεμάν στη νύφη που της φέρνει ο γιος της; Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-51
ELIF-52
ELIF-53
ELIF-54
ELIF-55
ELIF-56
ELIF-57
ELIF-58
ELIF-59
ELIF-60
ELIF-61
ELIF-62
ELIF-63
ELIF-64
ELIF-65
ELIF-66
ELIF-67
ELIF-68
ELIF-69
ELIF-70
ELIF-71
ELIF-72
ELIF-73
ELIF-74
ELIF-75
ELIF-76
ELIF-77
ELIF-78
ELIF-79
ELIF-80
ELIF-81
ELIF-82
ELIF-83
ELIF-84
ELIF-85
ELIF-86
ELIF-87
ELIF-88
ELIF-89
ELIF-90
ELIF-91
ELIF-92
ELIF-93
ELIF-94
ELIF-95Παρασκευή 4/3 – Επεισόδιο 1044

Ο Σαφάκ πηγαίνει τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν στη μητέρα του για να πάρει την ευχή και την έγκρισή της για τον γάμο. Η Λεμάν όμως δεν μπορεί να το δεχθεί και η Ζουλιντέ νιώθει θλίψη ενώ τα λόγια της Λεμάν την προσβάλλουν βαθιά. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν. Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ.  Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκρισή της για αυτόν τον γάμο. Η Κιγιμέτ αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια που την κάνουν να νιώθει άσχημα. Παρά τις αντιρρήσεις του Μαχίρ είναι αποφασισμένη να καταστρέψει αυτή την οικογένεια. Η Μελέκ υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδείξεις.  Η Ματσιντέ από την άλλη είναι μπερδεμένη και νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην Κιγιμέτ και τη Μελέκ… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς