Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ο Παύλος δίνει την εντολή της εξόντωσης του Κώστα στη φυλακή

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Παύλος δίνει την εντολή της εξόντωσης του Κώστα στη φυλακή

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως η Άσπα θα συνεχίσει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις θα περάσουν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει;

Στο εικοστό επεισόδιο του β κύκλου θα δούμε πως η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή! Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers της σειράς εδώ.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς