Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με την ερωτική επίθεση...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με την ερωτική επίθεση της Κατερίνας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως η Μυρτάλη θα επιτεθεί στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος θα αντιδράσει πολύ έντονα. Διαβάστε αναλυτικά στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου λοιπόν στο επεισόδιο 25 θα δούμε πως οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς