Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας όταν δέχεται την...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες.

Επεισόδιο 58. Ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιο του για τον Θανάση και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στο στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα…

Επεισόδιο 59. Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να βοηθήσουν τη Ζωή. Η Ουρανία παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου αποκαλύπτει στον Μπάμπη πως χωρίζουν. Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας. Ο Δούκας αποφασίζει να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος απ’ τον Δούκα που τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς