Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λάμπρος καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη.

Επεισόδιο 57. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς