Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 46 που θα προβληθεί τη Τρίτη 22/11/22 θα δούμε πως ο Στρατής κάνει δώρα στην Γεωργία, για να την παρηγορήσει και της προτείνει να ανοίξουν ένα δικό τους ταβερνάκι στην πόλη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 46 – Τρίτη 22/11/22

Ο Στρατής και η Γεωργία μαζεύουν τα πράγματά τους, για να φύγουν από το αρχοντικό. Δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου. Η Ελπίδα προσπαθεί να πλησιάσει τη Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Ο Στρατής κάνει δώρα στην Γεωργία, για να την παρηγορήσει και της προτείνει να ανοίξουν ένα δικό τους ταβερνάκι στην πόλη. Τα λεφτά τους όμως κάνουν φτερά…Όλοι νομίζουν πως  Μήτσος είναι νεκρός…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μιχάλης πληροφορείται από ένα συνάδελφο του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς