Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο ενώ...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 45 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 21/11/22 θα δούμε πως ο Μιχάλης μαθαίνει από ένα συνάδελφο του πως ο Στρατής πήγε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 45 – Δευτέρα 21/11/22

Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο για να δουν πως προχωράει η εγκυμοσύνη ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει. O Μάρκος είναι μελαγχολικός καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλια της η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας, αποφασίζει να  κάνει στην Αλεξάνδρα ένα πολύ μεγάλο δώρο. Αυτό θα προκαλέσει ζήλια στους άλλους καθώς κι έντονο προβληματισμό στην Μαργέτα που δείχνει να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης πληροφορείται από ένα συνάδελφο του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Όλοι νομίζουν πως  Μήτσος είναι νεκρός

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα βρίσκει το Μήτσο αλλά αντί για χρήματα, της αποσπά ένα πολύτιμο μυστικό με το οποίο απειλεί τη Μαργέτα. Ο Μάρκος παίρνει την Παναγιώτα στο σπίτι του και συγκινεί την Αλεξάνδρα που δε μπορεί να τον βγάλει απ’ το μυαλό της…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς