Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Μεταβολή και δρόμο» λέει ο Μαθιός στον Κώστας μετά το χαστούκι...

Σασμός: «Μεταβολή και δρόμο» λέει ο Μαθιός στον Κώστας μετά το χαστούκι στην Άσπα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 13 Ιουνίου – Επεισόδιο 158. Θα βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ; Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται, ενώ ο Αστέρης έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον Μαθιό και τη Στέλλα, για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Καραπάνο. Ο Πρόδρομος συμφωνεί να συνεργαστεί με την αστυνομία για τη σύλληψη του Καραπάνου, την ώρα που ο Αστέρης πάει να τον βρει στην κρυψώνα του. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες… Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Οι Σταματάκηδες προσφέρουν άσυλο στον Καραπάνο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς