Αρχική Live Ο Πάνος Κιάμος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Posidonio

Ο Πάνος Κιάμος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Posidonio

0

Μετά το νέο διήμερο sold out, ο Πάνος Κιάμος, μαζί με τον Τόνι Σφήνο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ετοιμάζεται να προσφέρει κέφι μέχρι πρωίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Posidonio!

«Φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα έχει βάλει ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με τον Τόνι Σφήνο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό και ανεβαστικό, με το κέφι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής.

Ο Πάνος Κιάμος και το Posidonio, θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου μετά τις απανωτές sold out βραδιές, αποφάσισαν να περάσουμε παρέα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10/06, το Σάββατο 11/06 και την Κυριακή 12/06, ο ναός της νυχτερινής διασκέδασης θα ανοίξει τις πύλες του και ο Πάνος Κιάμος θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, επίσης, η Βένια Καραγιαννίδου, η Alex Mandi και η Ειρήνη Μιχαήλ, ενώ το δικό του παλμό από τα decks δίνει ο Dj Pitsi.

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς