Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: Δείτε τα πρώτα πλάνα από την είσοδο του...

Η γη της ελιάς: Δείτε τα πρώτα πλάνα από την είσοδο του Ορέστη στη Μάνη

0

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει απόψε την είσοδο του στη σειρά του «Η Γη της Ελιάς». Σήμερα το βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε όσα θα δούμε από εκείνον στη σειρά.

«Σήμερα ξεκινάμε με το καλό στη «Γη της ελιάς». Ο Ορέστης (Αντωνιάδης) φτάνει στη Μάνη και αρχίζει σιγά σιγά να εγκλιματίζεται» είπε. Ο Ορέστης είναι γυμναστής από το Περιστέρι που να κάνει τις διακοπές του στη Μάνη, όμως στη συνέχεια θα αλλάξει λίγο το σκεπτικό του μέσα από πράγματα που πρόκειται να γίνουν.

Στην εκπομπή έδειξαν πλάνα από την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά. Είδαμε πλάνα με τον Ορέστη Αντωνιάδη να φτάνει στο λιμάμι με το σκάφος, να κάνει ναυτικούς κόμπους, να ρίχνει τη σημαδούρα..

Ο Ορέστης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη γυμναστική και που με κάποιο τρόπο στη συνέχεια θα μείνει παραπάνω μέρες στη Μάνη από ότι είχε προγραμματίσει.

Θα ερωτευτεί; «Ως τώρα δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση». «Σίγουρα υπάρχει ένα μυστήριο το οποίο έχει να κάνει με το θάνατο του Κίμωνα» είπε στη συνέντευξη του. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.




Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς