Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Τι είναι αυτό που θα μάθει ο Μαθιός και θα τον...

ΣΑΣΜΟΣ: Τι είναι αυτό που θα μάθει ο Μαθιός και θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό;

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 117 που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/4/23 θα δούμε πως ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια. Αποφασίζουν να βγουν για να το γιορτάσουν.

Ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρωμοδουλειές του Φαρμάκη, την ώρα που Αργυρώ και Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο. Ο Αντώνης εξακολουθεί να μην θυμάται τίποτα, ωστόσο θα λάβει μια απρόσμενη βοήθεια. Η Στέλλα και η Αργυρώ κανονίζουν να βγουν για ποτό. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ θα της αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, για να ανακτήσει το όπλο του φόνου του Στεφανή. Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά θα μάθει κάτι, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ευθύμης από την άλλη απολαμβάνει πια τη στήριξη του Λευτέρη, που παίρνει στους ώμους του την ενοχή. Καθώς το διαζύγιο είναι έτοιμο για να υπογραφεί, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να πει στην Στέλλα την αλήθεια για τον Πετράκη, ενώ ο Αντώνης παλεύει ανάμεσα στις σκιές της Ρέας και το πρώτο φως που φέρνει την ελπίδα!

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς