Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: «Το μυστικό το οποίο πρέπει να ανακαλύψει ο Σαράντος»

Μαύρο ρόδο: «Το μυστικό το οποίο πρέπει να ανακαλύψει ο Σαράντος»

0

«Το μυστικό το οποίο πρέπει να ανακαλύψει ο Σαράντος είναι…» δείτε τη συνέντευξη του Νίκο Γκέλια στην Φωτεινή Λάσπα και την εκπομπή «Ελένη». Δείτε στο nto-re-mi.gr το βίντεο από τη συνέντευξη:

Για τη δημοσιότητα που έχει πάρει με τη συμμετοχή του στο Μαύρο ρόδο δήλωσε: «Ναι η δημοσιότητα που δέχομαι αυτήν την περίοδο είναι τρομερά ισχυρή δεν το πίστευα. Έχουνε γίνει λίγο πιο δύσκολες οι βόλτες στη λαϊκή στο σούπερ μάρκετ στην αγορά εκεί το συνειδητοποίησα πάρα πολύ γιατί εκεί που πήγαινα και κάνει δουλειά μου μέσα σ’ ένα τέταρτο τώρα πλέον τραβάει το μισάωρο το παίρνει».

Αποκάλυψε πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του όταν ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται στο μοναστήρι: «Το μυστικό το οποίο πρέπει να ανακαλύψει ο Σαράντος είναι τι έχει συμβεί με τον πατέρα του. Έχει ανακαλύψει το ότι ήτανε έχει πάρει μία πρώτη γεύση και … θα πάει να ρωτήσει έναν άνθρωπο πολύ συγκεκριμένο να του πει “πες μου λίγο σε παρακαλώ τι ακριβώς έκανε” βέβαια το γεγονός είναι πως ο πατέρας του έχει βρεθεί θαμμένος εκεί που έχει βρεθεί».

Για τη σχέση του Σαράντου με τη Γιάννα είπε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί και η Γιάννα είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση συναισθηματική και ο Σαράντος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει περάσει και εύκολα. Οπότε όταν πάνε αυτοί οι δύο να αγγίξουν ο ένας τον άλλον σε πιο ευαίσθητες περιοχές δεν είναι τόσο εύκολο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς