Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 43 και 44 που θα προβληθούν την Παρασκευή 17/2/23 θα δούμε πως η Φωτεινή δεν πιστεύει τον πατέρα της και ο Χρήστος έχει στριμωχτεί πλέον για τα καλά.

Ο Στρατής αναζητά νέους συμμάχους για να κρατήσει ζωντανό το Όνειρο, όμως ο Διαγόρας φαίνεται πως ήρθε αποφασισμένος να επιβάλει τη βούλησή του και η «ομηρία» της Ζέτας σκορπά τον φόβο. Η Διαμάντω έρχεται μπροστά σ’ αυτό που κανείς δε γνώριζε ότι έκρυβαν οι εφιάλτες της. Η τραγική αντίδραση της Μυρτούς μετά το θάνατο του πατέρα της κάνει τον Πόντικα και τον Παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν. Ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει. Ο Στέλιος ανακαλύπτει την λεπτομέρεια που μπορεί να γκρεμίσει όλες τις προσπάθειες του να διασώσει το Μίλτο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στρατής μοιράζεται τις υποψίες του για τη δολοφονία του Βαγγέλη με τον Σταματιάδη την ίδια στιγμή που ο μυστηριώδης Διαγόρας κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην πόλη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς